The best Side of بیوگرافی سارا باقری + عکس سارا باقری
The best Side of بیوگرافی سارا باقری + عکس سارا باقری
Blog Article
فیلم حرکت زشت و غیراخلاقی شجاع خلیل زاده به هواداران چادرملو
اما “افرا” اولین تجربه ی او در یک سریال پرمخاطب بود. او در مورد این تجربه میگوید: “بازی در این سریال برای من تجربه ی بسیار ارزشمندی بود. از همکاری با آقای توفیقی و سایر عوامل سریال خیلی چیزها یاد گرفتم.” باقری به نقش خود در سریال “افرا” هم اشاره میکند و میگوید: “نقش مائده دختری بود که با چالشهای زیادی در زندگی روبرو بود. من سعی کردم با تمام وجود این شخصیت را بازی کنم و امیدوارم که مخاطبان از آن راضی بوده باشند.”
بخشی از داستان به توانمندیهای این جوانان در حوزه زرهی میپردازد، موضوعی که در آثار قبلی کمتر به آن توجه شده است. روایت سریال از ماجراهای گروهی از جوانان شروع میشود که وارد جبهههای جنگ شده و نقش مهمی در دفاع مقدس ایفا میکنند.
من شما را درنقش مائده در افرا دوس داشتم ولی بازی شمارا در فیلم خداداد ندیدم ولی حتما در آن فیلم هم عالی بازی کردید
در سال ۱۳۸۲، در سن ۱۳ سالگی، با بازی در رادیو تئاتر، جایزه بهترین بازیگر جشنواره فجر را از آن خود کردم و در سال ۱۳۸۶ نیز عنوان بهترین بازیگر جشنواره تولیدات مرکز استان را به دست آوردم.
او میگوید که در حدود ۷۰ درصد از کارهایی که در آنها ایفای نقش کرده، پدرش بهعنوان مشاور و ناظر حضور داشته و همراه او بوده است.
خواهر او، دنیا باقری، دوبلور و گریمور است و مادرش، طاهره اسماعیلی، در حرفه دوبله و گویندگی رادیو مشغول به کار است. پدرش، قدیر باقری، نیز کارگردان است و بخش عمدهای از فعالیتهای هنری سارا زیر نظر پدرش انجامگرفته است.
این موضوع را نمیتوان انکار کرد که بسیاری از افراد به دلیل جایگاه پدرم در این حوزه، تصور میکنند که من بدون هیچ تلاشی به تمام این فرصتها دست یافتهام. مهاجرت به تهران
از وضعیت ازدواج و همسر سارا باقری اطلاعات دقیقی در دست نیست.
گنج سکّههای طلایی ۱۵۰۰ ساله در یک «خانۀ سوخته» هزارساله کشف شد مطالب بیشتر
شبیه افریته ای من نمیدونم به کجای توی بی ریخت میگن خوشگل
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
سریال «تانکخورها» با مضمون دفاع مقدس به کارگردانی پرویز شیخطادی و تهیهکنندگی ایرج محمدی است.
جایزه بازیگری اول زن جشنواره کلیک کنید فجر برای رادیو و تئاتر در سال ۸۲